Rólunk

Bemoss machové steny

Bemoss

A Bemoss volt az első mohafalgyártó vállalat  Szlovákiában, és egyike azon kevés európai cégnek, amelynek termékeit világszerte értékesítik. A mohák és növények minden fajtájával való sokéves tapasztalat, a saját stabilizálási folyamat, a szakmai oktatás, képzés és számos megvalósítás nem csak Szlovákiában, hanem világszerte segít bennünket abban, hogy pontosan az Ön igényei szerint tudjunk mohafalat vagy falképet készíteni, és mi vagyunk az egyetlenek, akik képesek vagyunk ezen falak esetleges javítását, karbantartását  is biztosítani. 

A szakképzett személyzet szívesen válaszol minden kérdésére a mohával, a stabilizált növényekkel vagy az ilyen falak telepítésével kapcsolatban. A moha egy nagyszerű természetes termék, amely bármilyen belső térben felhasználható. 100%-ban természetes, így nemcsak nagyon vonzó, hanem jó közérzetet is kelt. Bárhol használható (még olyan helyeken is, ahol nincs napfény), karbantartásmentes és igazi látványosság. Számos lehetőség és tér van, akár magán, akár közterületen, ahol biztosan megtalálja a helyét és a használatát. Egyszerűségében rejlik a szépsége. 

Hagyja magát meglepni, mennyi lehetőséget kínál a moha a felhasználására. Garantáltan a legjobb kiegészítője lesz otthonának, irodájának, üzletének, bemutatótermének vagy bármely más helynek.

Mohából alkotott falképek

Esetleg nem lenne szüksége csodálatos zöld növényzetre egy egész falon?
Böngésszen mohából kialakított falikép kínálatunkban

Partnerek